Vi tilbyder altid fri fragt i Danmark - Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din ordre!

Informationer omkring USB datablocker

Oktober 30, 2017

Din smartphone kan uden din viden fungere, som en enhed der overfører virus fra din smartphone og til din computer.  I takt med at din smartphone i højere grad fungerer som en lille computer, bliver denne enhed et større mål for hackere i forsøget på at få adgang til dine personlige data. Hackere kan lagre virus på din smartphone som vil blive overført når du tilslutter din smartphone til en computer. Din smartphone vil automatisk synkronisere med din computer, når denne tilsluttes og det er i denne proces, at virusser mellem enheder bliver overført.

I pwc's cybercrime survey fra 2016 viser tal at 69% af de danske respondenter har været udsat for cyberangreb inden for det seneste år. I 2016 har 67% af de danske respondenter været udsat for afpresning inden for det seneste år, hvilket er en stor stigning i forhold til 2015, hvor 22 % af respondenterne havde været udsat for afpresning.

I et forsøg på at påvirke denne udvikling tilbyder safe-space vores USB datablocker, som stopper den automatiske synkronisering og dermed forhindrer alt dataudveksling mellem dine enheder. Dette produkt er i særdeleshed brugbart i virksomheder, hvor ansatte har mulighed for at tilslutte sin smartphone til dit IT-netværk og kan dermed bidrage til infiltrering af virus. Men også brugbart til forbrugeren der tilslutter sin smartphone til andre computere eller benytter sig af offentlige ladestationer, som også bliver brugt til at infiltrere din smartphone. 

 
Relaterede artikler

Facts omkring webcam hacking

August 09, 2018

Læs mere

RFID Skimming

December 05, 2017

Læs mere

Gode tips til password sikkerhed

November 30, 2017

Læs mere