Vi tilbyder altid fri fragt i Danmark - Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din ordre!

Tips og informationer omkring Shoulder Surfing

November 22, 2017

Er man udsat, hvis man ikke benytter skærmbeskyttelse på sin laptop eller telefon?

Shoulder surfing er en udbredt teknik, som bruges til at stjæle informationer blot ved at observere - som f.eks. at kigge over en andens skulder. Vi opfordrer derfor folk til at være opmærksomme og ikke-ignorante omkring deres omgivelser, når de befinder sig i offentlige steder som f.eks.  Wi-Fi hotspots, fly-lounges eller cafeer. Uden skærmbeskyttelse kan folk ved blot at sidde og observere få adgang til forretningsplaner, kundeoplysninger eller andre sensitive data, som nemt kan stjæles og bruges imod dig. 

 

Hvilke slags information kan blive stjålet, når folk "shoulder surfer"? 

Er du f.eks. ved at lave en betaling på din computer kan personer ved siden af dig måske se dine kreditkort oplysninger. I det samfund, som vi lever i idag, så er det nemt at lade som at man tager et snapshot og samtidig lade som om man skriver en besked. 

Måske du også blot tænker at det er en ubehagelig tanke, at andre kan se, når du foretager dig noget på din computer eller telefon? Vores privacy filter gør, at din skærm ikke kan aflæses fra nogle af siderne, men kun kan blive set, når der kigges direkte på skærmen.

De bedste tips for at undgå at blive udsat for shoulder surfing og mindske sandsynligheden for at blive offer for identetstyveri

- Vær altid opmærksom på dine omgivelser, når du behandler sensitiv og personlig information - du ved aldrig hvem der kigger med. 

- Sætte dig bedre ind i data, som faktisk er noget, som kan blive stjålet eller misbrugt og derfor burde blive beskyttet bedre. 

- Brug privacy filters som skærmbeskyttelse på din computer, mobil og tablets. 

- Positioner dine skærme hvor ingen andre kan se dem. 

De bedste hilsener 

Safe-space

 

 
Relaterede artikler

Facts omkring webcam hacking

August 09, 2018

Læs mere

RFID Skimming

December 05, 2017

Læs mere

Gode tips til password sikkerhed

November 30, 2017

Læs mere