Vi tilbyder altid fri fragt i Danmark - Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din ordre!

RFID Skimming

December 05, 2017

RFID skimming er en voksende form for digital tyveri, hvor digitale lommetyve trænger adgang til dine kontaktløse kort. RFID står for Radio frequency identification Technology som referer til en teknologi der gør det muligt at transmittere data uden nogen form for kontakt. Den data du har lageret på din RFID chip i dit dankort, pas eller medarbejder-adgangskort kan nemt blive aflæst uden du har kendskab til det. De digitale tyve kan med en RFID reader aflæse din data på afstand og misbruge de informationer du har lageret på dit kort.

Et RFID system består af en chip lagret med data og en terminal som kan aflæse denne data. Denne chip er ofte flad og integreret i dit kort, som man ser det i almindelige kontaktløse kreditkort. De fleste nye kreditkort benytter sig af den udviklede near field communication (NFC) teknologi, som er baseret på RFID teknologi og virker kun på afstande af få centimeter. De digitale hackere benytter sig dog af en RFID reader, hvor de booster dets signal, som gør det muligt at aflæse dit kort på afstande helt op til 5 meter. Disse RFID readers kan efterhånden købes ret billigt online og der findes ligeledes endda apps som kan fungere som en RFID aflæser. Ved professionelle krypteret kort kan disse også nemt blive infiltreret med den rette viden og udstyr, som ikke koster mere end 500 kr.

Alle dine kort som besidder denne RFID chip er eksponeret for at blive læst uden dit sammentykke. Navnligt dine kreditkort, medarbejder-adgangskort, pas mm er i særdeleshed eksponeret. I tilfældet med dine kreditkort vil dit kortnummer, udløbsdato og navn blive aflæst, hvilket kan bruges til at foretage betalinger på vegne af dig. Det er også meget udbredt blandt hackere at duplikere dine RFID kort, hvilket typisk sker for dine adgangskort, som dermed giver hackerne adgang til at indtræde på områder der er forbeholdt personale. Det samme gør sig gældende for dit pas, hvilket kriminelle kan bruge til identitetstyveri og indtræde i lande på vegne af dit navn og pas.

Vores RFID blocking card fungerer som en blocker der afviser alle signaler sendt til dine kort, hvis kortet opholder sig i en radius af 30 cm. Det er derfor muligt for dig at foretage betalinger, når du ønsker dette og være beskyttet, når du ikke tager dine kort i brug.