Vi tilbyder altid fri fragt i Danmark - Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din ordre!

3 gode grunde til at beskytte din digitale sikkerhed

Oktober 25, 2017

1. Identitetssvindel eller tyveri

Beskyttelse af dine elektroniske enheder er essentielt for at opretholde sikkerheden for dine private og identificerbare data. Adgang til din computer, mobil og kreditkort gør dig særdeles sårbar og udsat for identitetssvindel- og tyveri. Du kan med meget små tilpasninger mindske denne sandsynlighed betydeligt. For eksempel kan du undgå at dine kreditkortoplysninger bliver udsat for en såkaldte "skimming", ved hjælp af vores RFID blocker. RFID skimming er en teknik, som er meget udbredt, hvor elektroniske lommetyve udnytter dit korts indbyggede NFC teknologi til at stjæle dine kreditkortoplysninger på afstand. Med vores RFID blocker undgår du denne bekymring og kan have dine kreditkort i pungen. Du kan læse yderligere om denne teknik på vores blogindlæg udelukkende om RFID skimming.

2. Du kan aldrig vide dig sikker på, hvordan din data kan blive brugt imod dig

Huller i dit IT-system kan potentielt lede til at andre får adgang til følsomme informationer - sørg derfor hele tiden at have opdateret antivirus, firewalls og encryption programmer. Selvom man er up to date med sin IT-sikkerhed kan man aldrig vide sig 100% sikker, da den digitale verden bevæger sig med lysets hastighed, og hackere er altid på jagt efter nye metoder til at infiltrere og udnytte dit privatliv.  Det er kun ved hjælp af hardware, at du med sikkerhed ved, at hackerne ikke har adgang til at udnytte dig. For eksempel vil du med vores webcam cover selv kunne styre hvornår folk potential kan kigge med, og du er derfor ikke konstant eksponeret for potentielt overvågning. 

3. Du kan ikke være sikker på hvad du giver adgang til

Vi bruger tit computeren som ladestation til vores smartphone, hvad end det er på arbejde eller privat. Men var du klar over, at det er muligt at overføre malware fra enhed til enhed gennem opladningskablet? Uden du ved det kan du overføre malware fra din computer til din telefonen, eller fra din telefon til din private- og/eller arbejdscomputer, når du tror du er igang med en opladning. Potentielt kan du have givet en hacker adgang til alle dine personlige filer - device hacking er specielt udbredt indenfor virksomheder og organisationer, hvor en ladning potentielt kan føre til en uvidende malware indtrængning. Dette er et stigende problem indenfor cybersecurity hacking. Læs på vores blogindlæg om USB datablocking, hvordan vores USB datablocker kan forhindre dette problem, og sæt dig ind nogle opsigtvækkende nøgletal for denne stigende hacking tendens. USB nøglen blokere data pins og tillader derfor kun strømtilførelse mellem dine enheder.
Relaterede artikler

Facts omkring webcam hacking

August 09, 2018

Læs mere

RFID Skimming

December 05, 2017

Læs mere

Gode tips til password sikkerhed

November 30, 2017

Læs mere